Jura kávéfőzőgépek
Felújított kávégépek, egy év garanciával!
Kosár

Szállítási információk

Szállítási feltételek

Kedves Vásárlónk!

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

Amint megkaptuk a visszaigazolást a rendelésedről és arról, hogy kifizetted a termékeket, összeállítjuk a csomagodat.

Ha kész van a csomagod, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag kiszállítás alatt van, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

A házhozszállítás díja Magyarország területén: 2510 Ft.

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket az MPL futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása.

CSOMAGKÖVETÉS

Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, kapni fogsz e-mailben egy nyomkövetési számot, amivel figyelni tudod merre jár a csomagod. A nyomkövetésre a Posta oldalán van lehetőség: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

 A rendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni és a megrendelt termék(ek)et a rendelést követő 48 órán belül kiszállítani. A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat, ezért a péntek 12 óra után érkezett rendeléseket legkorábban hétfőn tudjuk postára adni. 

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.

Ha ajándékba küldenéd a csomagot, akkor szállítási címnek írd be a megajándékozott címét, de mindenképp írd be nekünk a Megjegyzés rovatba, hogy a csomagot ajándékba szeretnéd küldeni.

BANKI ÁTUTALÁS/PAYPAL

Amennyiben banki átutalással/Paypallal szeretnél fizetni,kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 422 8378 telefonszámon vagy a info@patentkavegepek.hu e-mail címen, hogy segíteni tudjunk a rendelésben. 

UTÁNVÉT

A rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kell kiegyenlíteni. Az utánvétel díja minden esetben a vevőt terheli.